Coming Soon Smoothie

Happy and healthy: coming soon!

Cooming soon: Happy and heathy
Binnenkort ga ik officieel van start met happy-and-healthy.nl. Hoewel… binnenkort? Technisch gezien ben ik al begonnen natuurlijk. Wil jij meer weten over een happy and healthy lifestyl? Hou dan mijn blog in de gaten. Happy and healthy is te volgen via deze site, via diverse sociale media, maar ook via Bloglovin.com, Volrecepten (.nl en .be) en Blogsociety.

Happy and healthy, work in progres!

Achter en hier ook voor de schermen werk ik hard aan mijn ondernemersplan, broed ik op nieuwe ideeën voor workshops en recepten, ben ik druk aan het studeren en bezig met het opzetten van deze nieuwe site en de gekoppelde sociale media. Het is nog even puzzelen, maar Happy and healthy krijgt steeds meer vorm.

En weet je wat, ik word er steeds meer happy van…

Dus tot snel!
Nanou,
Team Happy and healthy

Happy and Healthy is ook social

Ben jij actief op o.a. Facebook, twitter of instagram? Daar kun je ons ook vinden. Volg, like en share ook Happy and healthy via social media.

Happy and healthy op Facebook

Happy and healthy kun je uiteraard volgen op Facebook. Handig, want je bent snel op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Ik deel hier mijn laatste blogposts, interessante berichten uit de media en andere nieuwtjes op gebied van de Happy and healthy lifestyle!
Ga naar Happy and healthy op Facebook

Happy and healthy op Instagram

Dagelijkse dosis food inspiratie! Op Instagram laat ik onder andere zien wat ik zelf iedere dag voor voeding eet. Dringend op zoek naar food inspiratie? Volg mij dan op instagram! Uiteraard vind ik het ook fantastisch om te zien wat jou bezig houdt. In de keuken en daar buiten :-)
Ga naar Happy and healthy op Instagram

Happy and healthy op Pinterest

Volg jij de Happy and healthy borden al op Pinterest? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor de Happy and healthy lifestyle. Pinterest is fantastisch hiervoor, hier deel ik alles op gebied van voeding, styling, fotografie en andere dingen waar je blij van wordt. Uiteraard plaats ik al mijn eigen foto’s ook op Pinterest.
Ga naar Happy and healthy op Pinterest

Happy and healthy op Twitter

Mijn blog is daarnaast uiteraard via Twitter te volgen. Speciaal voor de tweet addicts onder ons.
Ga naar Happy and healthy op Twitter

Happy and healthy op Google+

Voor alle Google fans: Geef Happy and healthy een plus1 en volg ons via Google+:
Ga naar Happy and healthy op Google+

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *