Biomarkt Volos Griekenland Vierkant 2 300

Griekenland; zon, zee, natuur en uiteraard heerlijk eten!

De meesten van jullie hebben het al gemerkt, ik ben op vakantie! Echt super aan het genieten hier in Griekenland. Man dit is echt even lekker. Niet leven volgens de klok, maar meegaan met je eigen ritme. Genieten van de zon, de natuur, het heerlijke weer en uiteraard ook al het prachtige eten. Ik hou van Griekenland en ook van de Griekse keuken. Hier in Pilion zijn de meeste toeristen Grieks, het eten in de restaurants is daar ook op afgestemd. Je krijgt hier echt Grieks eten, met Griekse smaken en met lokale producten. De vis komt dezelfde dag nog uit de zee, de verse tomaten en de kruiden rechtstreeks uit de moestuin van de eigenaar van het restaurant. Zo fijn! Ik doe weer nieuwe inspiratie op voor nieuwe blogjes. Dus komende maanden kan ik weer vooruit ;-)
biomarkt-volos-griekenland-vierkant
Ook in Griekenland vind je veel biologische producten, al moet je in kleinere plaatsjes misschien goed zoeken. In Volos is er iedere zaterdag een biologische markt. Daar hebben we veel vers fruit en verse groente gekocht, leuk om overal te neuzen en te vergelijken. Het is zo echt niet moeilijk om goed te eten op vakantie, want alles is even lekker. Na mijn vakantie schrijf ik een blog over hoe je kan voorkomen dat je veel aankomt op vakantie. Dus hou de site in de gaten.

Voorlopig ga ik nog even door met genieten! Maak trouw mijn overnights oats en smoothies. En ja, ik neem ook af en toe een biertje en denk aan jullie :-)

Jamas!

Biologische markt in VOlos Piion, Griekenland biomarkt-volos-griekenland-staand

 

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *