Je vindt op de Happy and healthy Nederland site van alles over een happy and healthy lifestyle. Uiteraard vind je hier veel recepten en health tips, maar ook informatie over de diensten die Happy and healthy Nederland aanbiedt, waaronder diverse workshops. De Happy and healthy Nederland website is online sinds sinds januari 2014.

Van wie is deze site?

Happy and healthy Nederland staat voor (online) advies, training & verkoop van producten en diensten rond een happy and healthy lifestyl & (food) fotografie. Happy and healthy Nederland is opgezet door Nanou van der Elst. Lees meer over het hoe en waarom op de pagina ‘Over Happy and healthy Nederland’.
Ga naar Over Happy and healthy Nederland

Voor wie is deze site?

Deze site is voor iedereen die bezig is of wil zijn met lekkere en gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Iedereen die gezond wil zijn, maar vooral ook happy. Ik ben geen voorstander van strenge diëten en frustraties. Je bereikt veel meer door slimme keuzes te maken. Keuzes die passen bij jouw manier van leven en die van de mensen in jouw omgeving. Zodat je juist geniet van je nieuwe gezonde levensstijl. Zonder dat dit als een zware taak voelt.

Wat vind ik op Happy and healthy?

Op deze website vind je veel artikelen over uiteenlopende onderwerpen gericht op voeding en een gezonde levensstijl.

Onder ‘Happy recepten’ vind je heerlijke en gezonde recepten. Deze zijn onderverdeeld in een paar categorieën, zoals lunchgerechten of tussendoortjes.

Onder ‘Healthy artikelen’ lees je artikelen en tips met interessante informatie over verschillende voedingsleren en een healthy lifestyle. Ik geef hier bijvoorbeeld uitleg over verschillende superfoods.

Happy and healthy Nederland verzorgt workshops. Informatie hierover is te vinden onder ‘Workshops’.

Je kan niet altijd serieus zijn. Soms plaats ik gekke artikelen, quotes of gekke filmpjes op mijn blog. Deze zijn te vinden onder ‘Things that make us happy!’.

Hoe vind je snel de artikelen die je zoekt?

Je kan op Happy and healthy op verschillende manieren artikelen vinden. Makkelijk en herkenbaar voor de meesten van ons is navigeren via het menu bovenaan iedere pagina.

Daarnaast kan je gebruik maken van de wordclouds op de pagina’s. Hier zie je termen (tags) terugkomen waar andere gebruikers van de site op zochten. Door op zo een woord te klikken zie je alle artikelen die met dit onderwerp te maken hebben. Je vindt zo snel de populaire artikelen!
Screenshot Wordcloud Happy and healthy

De zoekfunctie

Met de zoekfunctie kan je gemakkelijk de artikelen vinden waar je naar op zoek bent. De zoekfunctie staat op iedere pagina. Het zoekvenster ziet er zo uit:
Screenshot Zoekfunctie Happy and healthy

Tips en ideeën voor de website?

Heb je een tip of een idee voor Happy and healthy? Of zie je een foutje op mijn site?
Laat het mij dan via het contactformulier weten!
Ga naar het contactformulier

Happy and Healthy op social media

Ben jij actief op o.a. Facebook, twitter of instagram? Daar kun je ons ook vinden. Volg, like en share ook Happy and healthy via social media.

Happy and healthy op Facebook

Happy and healthy kun je uiteraard volgen op Facebook. Handig, want je bent snel op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Ik deel hier mijn laatste blogposts, interessante berichten uit de media en andere nieuwtjes op gebied van de Happy and healthy lifestyle!
Ga naar Happy and healthy op Facebook

Happy and healthy op Instagram

Dagelijkse dosis food inspiratie! Op Instagram laat ik onder andere zien wat ik zelf iedere dag voor voeding eet. Dringend op zoek naar food inspiratie? Volg mij dan op instagram! Uiteraard vind ik het ook fantastisch om te zien wat jou bezig houdt. In de keuken en daar buiten :-)
Ga naar Happy and healthy op Instagram

Happy and healthy op Pinterest

Volg jij de Happy and healthy borden al op Pinterest? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor de Happy and healthy lifestyle. Pinterest is fantastisch hiervoor, hier deel ik alles op gebied van voeding, styling, fotografie en andere dingen waar je blij van wordt. Uiteraard plaats ik al mijn eigen foto’s ook op Pinterest.
Ga naar Happy and healthy op Pinterest

Happy and healthy op Twitter

Mijn blog is daarnaast uiteraard via Twitter te volgen. Speciaal voor de tweet addicts onder ons.
Ga naar Happy and healthy op Twitter

Happy and healthy op Google+

Voor alle Google fans: Geef Happy and healthy een plus1 en volg ons via Google+:
Ga naar Happy and healthy op Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *