Happy and healthy zet voor jou de feiten over suikers en koolhydraten op een rij. En geeft tips om lekker suikervrij te eten. Er is de laatste jaren een hoop te doen over suikers en koolhydraten. Wanneer je je gaat verdiepen in dit onderwerp kom je veel tegenstrijdige meningen tegen. Steeds meer mensen (gelukkig!) zijn zich bewust van het feit dat wij te veel en vooral de verkeerde suikers en koolhydraten eten.

Suikers, koolhydraten en suikervrij?

Maar hoe zit het nu precies met al die suikers en koolhydraten? En wat mag je nog eten wanneer je suikervrij door het leven wilt gaan? En wat is nu slecht en wat goed? Uiteraard bekijk je dit soort vragen altijd per persoon. De een voelt zich heerlijk bij dit en de ander weer bij dat. Voeding is en blijft altijd maatwerk, maar er zijn zeker keuzes m.b.t. suikers en koolhydraten die voor iedereen gelden. Kleine aanpassingen in het dagelijks voedingspatroon die iedereen, dus ook jij!,  kan doorvoeren. Ja klein, maar met een groot resultaat. Kies voor de juiste koolhydraten en je voelt je meteen stuk fitter!

Suikers en koolhydraten, alles op een rij

Happy and healthy geeft informatie over alles wat met suikers en koolhydraten te maken heeft. Ik schrijf diverse blogs voor jullie, met veel info, recepten en tips. En deze worden steeds aangevuld,  met nieuwe inzichten en nieuwe recepten natuurlijk. Hou de site dus goed in de gaten!

Persoonlijk advies over Suikers en koolhydraten?

Wil jij minder geraffineerde suikers eten en weet je niet hoe je moet beginnen? Wil jij advies op maat? Neem contact met mij op voor een persoonlijk plan. Ik begeleid jou voor kortere of langere periode naar een happy and healthy lifestyle zonder verkeerde suikers en koolhydraten.

Kookboek Natuurlijk samen koken!

Samen met 18 andere foodies heb ik afgelopen jaar een boek gemaakt. En uiteraard: de recepten in dit boek (meer dan 175!) zijn allemaal vrij van geraffineerde suikers! Het boek komt uit in oktober maar je kan nu al een voorinschrijving doen! Neem contact op met Happy and healthy via het contact formulier of stuur een mailtje om zeker te zijn van jouw exemplaar. Ik ben in ieder geval super trots op ons boek en weet zeker dat het heel veel lekkere en gezonde inspiratie geeft!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *