Happy and healthy Nederland

Happy and healthy Nederland verzorgt (online) advies, training & verkoop van producten en diensten rond een happy and healthy lifestyl & (food)-fotografie. Happy and healthy Nederland bestaat sinds 1 januari 2014. Happy and healthy Nederland is opgezet door Nanou van der Elst.

Gezond leven is de boodschap. En genieten staat voorop: Happy and healthy!

Happy and healthy Nederland,
Nanou van der Elst

Dit bericht heeft 3 reacties
 1. Ik vind je blog erg interessant, maar heb erg moeite met de leesbaarheid! Het dunne lettertype en weinig contrast (pastel en licht grijs) maken sommige stukken test onleesbaar. Dat is jammer, want dan haak ik echt af!

  Hoop dat je iets kunt met deze feedback! Niets dan positief over de inhoud!

  Groetjes,
  Loes

 2. Hallo Manon,
  Ik ben Monique Solleveld en organiseer gezondheidsvakanties. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten na onze vakantie positief gestimuleerd worden om een gezond patroon vast te houden.
  Ik hoop met jou in contact te komen om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

  Met vriendelijke groet,

  Monique Solleveld

  1. Hi Monique, leuk dat je contact opneemt! En het is zeker van belang dat mensen ook na zo een reis in de flow blijven. Daar kan ik zeker bij helpen. Ik ga op dit moment alleen zelf bijna op vakantie (vanavond!), maar vind het altijd leuk om te sparren over dit soort zaken. Kun je over 3,5 week een reminder per mail sturen? Stuur dan ook wat extra informatie over jouw aanbod mee. Dan kunnen we bespreken of er een samenwerking in zit, leuk! Groetjes, Nanou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *