Ik vind het leuk om samen te werken en nieuwe producten, restaurants, of bijvoorbeeld sportieve activiteiten te leren kennen, uit te proberen en als ik enthousiast ben ook te promoten via mijn cliënten, mijn site en de sociale middelen.

Alles wat bijdraagt aan het bereiken van happy and healthy lifestyle voor mijn doelgroep is natuurlijk interessant om over te schrijven. Uiteraard schrijf ik graag over producten waar ik achter sta en die passen bij de happy and healthy filosofie.

Reviews en advertenties

Wilt u een review, banner of advertentie van uw product op Happy-and-healthy.nl? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw product via Happy and healthy Nederland te promoten. Denk bijvoorbeeld aan een blog over uw product, een banner/advertentie op de site, een winactie en/of een review via de sociale media van Happy and healthy.

Reviews happy and healthy producten

Ik schrijf op Happy and healthy regelmatig reviews over gerechten, restaurants,  films, boeken, sportactiviteiten of producten die gerelateerd zijn aan een Happy and healthy lifestyle. Wilt u ook een review van uw product of restaurant? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Advertorials happy and healthy producten

Wilt u een liever een uitgebreid artikel over uw product, een recept met uw product (ingrediënten of keukengerei), restaurant of dienst (sportlessen, massages; U name it). Dit is uiteraard ook mogelijk.

Banners op happy and healthy

Wilt u ook uw banner op de site? Neem ook dan via het contact formulier op voor tarieven en mogelijkheden.

Happy and Healthy actief op diverse social media

Winacties via Facebook, twitter of instagram? Het is allemaal mogelijk. Happy and healthy is te vinden via verschillende social media. Elk met een ander doel en verschillende doelgroepen.

Happy and healthy op Facebook

Happy and healthy kun je uiteraard volgen op Facebook. Handig, want je bent snel op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Ik deel hier mijn laatste blogposts, interessante berichten uit de media en andere nieuwtjes op gebied van de Happy and healthy lifestyle! Winacties, reviews, inhoudelijke blogs over uw product vinden hier een plek.
Ga naar Happy and healthy op Facebook

Happy and healthy op Instagram

Dagelijkse dosis food inspiratie! Op Instagram laat ik onder andere zien wat ik zelf iedere dag voor voeding eet. Dringend op zoek naar food inspiratie? Dagelijks worden hier foto’s gedeeld van gerechten en producten voor foodies! Winacties en productfoto’s vinden hier hun weg naar velen happy and healthy foodies!
Ga naar Happy and healthy op Instagram

Happy and healthy op Pinterest

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor de Happy and healthy lifestyle. Pinterest is fantastisch hiervoor, hier deel ik alles op gebied van voeding, styling, fotografie en andere dingen waar je blij van wordt. Uiteraard plaats ik al mijn eigen foto’s ook op Pinterest.  Ook pinterest is een mooie plek om uw product te promoten, goede productfoto’s en recepten worden door uw doelgroep massaal gedeeld.
Ga naar Happy and healthy op Pinterest

Happy and healthy op Twitter

Mijn blog is daarnaast uiteraard via Twitter te volgen. Speciaal voor de tweet addicts onder ons. Alle acties worden via twitter gedeeld, met de gewenste hashtags.
Ga naar Happy and healthy op Twitter

Happy and healthy op Google+

Uiteraard is Happy and healthy te vinden op Google+. Uw product wordt ook hier onder de aandacht gebracht. Wat onder andere uw positie in Google zoekresultaten ten goede komt.
Ga naar Happy and healthy op Google+

Reviews en advertenties: contact

Neem contact met mij op via het contactformulier of via info@happy-and-healthy.nl.

Leuk om een samenwerking aan te gaan!

Nanou van der elst

Nanou van der Elst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *