Kookboek Gezonde wereldgerechten komt er aan!

Jaaaa, nog een paar weken en ons kookboek Gezonde Wereldgerechten komt uit! De meeste van jullie weten dat we achter de scherm er razend druk mee zijn geweest. Het wachten wordt nu beloond en de kookboeken zijn van 22 oktober te verkrijgen! Reserveer nu snel jouw exemplaar!

Kookboek Gezonde wereldgerechten vol wereldse gerechten

Ik heb namens Happy and healthy Nederland alle gerechten uit India verzonnen, uitgewerkt en op de foto gezet. Wat een werk, maar OMG wat lekker allemaal! En ook de andere hoofdstukken staan vol lekkere recepten die iedereen gemakkelijk kan maken. Eten is iets wat ons samenbrengt en dat is deze tijd een belangrijk middel dat we moeten koesteren. Kook dus heerlijk voor vrienden, familie en waarom niet, voor vreemden :-)

Gezonde wereldgerechten is 22 oktober verkrijgbaar, reserveer nu!

Dit 2e deel uit de Natuurlijk samen koken serie hebben we met 13 foodies/auteurs gemaakt. En het resultaat is weer prachtig. Het boek wordt op dit moment gedrukt, ik kan niet wachten tot ik het eerste exemplaar in mijnhanden heb!

Wil jij dit unieke boek ook alvast bestellen/reserveren? Laat het mij weten, stuur een mailtje of laat hieronder een berichtje achter!

Het boek kost € 24,95 en bevat meer dan 150 gezonde wereldrecepten voor ontbijt, lekkere lunches, mooie avondmaaltijden en overheerlijke nagerechten uit:
Afrika (diverse landen), Amerika (midden), Australië, Engeland, Griekenland, India, Iran, Israël, Italië, Japan, Nederland, Mexico, Scandinavië, Spanje en Turkije.

Dat wordt werelds koken en smullen!

Boeklancering Gezonde wereldgerechten

Jij bent van harte uitgenodigd op zaterdag 22 oktober!

Boeken Natuurlijk samen koken

Cover Natuurlijk samen koken

Volg Happy and healthy NL op Facebook en blijf op de hoogte

Meld je aan op https://www.facebook.com/happyhealthynl en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent het boek, de auteurs en check nieuwe recepten!

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram