Een gezonde levensstijl en lekker eten staat voor velen hoog op de verlanglijst. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor voldoende inspiratie!

Natuurlijk samen koken, een bijzondere samenwerking

Wat ik zo mooi vind is dat de boeken zijn geboren uit een gedeelde passie voor lekker en gezond eten. Voor goede voeding en een happy and healthy lifestyle. Ik ben de andere auteurs tegen gekomen via sociale media, zoals Facebook. En dat vind ik nou zo mooi aan sociale media! Ze geven een gelegenheid om met mensen in contact te komen die jouw passie delen. Dat was 20 jaar geleden toch een uitdaging. En nu heb ik namens Happy and healthy al twee boeken op mijn naam staan met deze club mooie mensen vanuit heel Nederland, en zelfs 1 uit Duitsland. Prachtig toch?

De boeken uit de serie Natuurlijk samen koken geven honderden recepten die iedereen gemakkelijk kan maken. Ik weet als geen ander wat natuurlijke voeding voor je kan betekenen. Ik ben dan ook trots op het feit dat ik mee heb gewerkt aan het maken van deze twee mooie kookboeken. Beide kookboeken staan bol van de lekkere inspiratie en vooral ook lekkere en gezonde recepten.

Boeken Natuurlijk samen koken

Volg Happy and healthy & Natuurlijk samen koken op Facebook

Meld je aan op

En blijf op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent het boek, de auteurs en check onze nieuwe recepten! Ik vind het tof als je reageert en mijn berichten liked en deelt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *