Kookboek Natuurlijk Samen Koken Cover

Goed nieuws! Kookboek komt er nu echt aan!

Hyper! Een aantal van jullie weten het inmiddels al: er komt een kookboek aan! En wat ik zo gaaf vind is dat ik dit niet alleen doe. Het kookboek is ontstaan uit een unieke samenwerking. Samen met een hele leuke groep inspirerende mensen ben ik afgelopen periode druk bezig geweest om ‘Natuurlijk samen koken’ samen te stellen!

Het begon allemaal met een oproepje van Irene Lelieveld in haar Facebookgroep ‘Een gezonde eter voelt zich beter’. Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder met een super enthousiaste groep foodies en trots op het resultaat!

En onze uitgeverij uiteraard ook. Elmar (Irene gaf hier al eerder boeken uit) staat helemaal achter ons concept en afgelopen week gaf deze top uitgeverij ook een GO op onze mooie cover. Dus ik mag de cover nu eindelijk echt aan jullie showen! We zijn allemaal zo trots als een pauw haha :-)

En een beetje hyper, dus. Hieronder een preview van de prachtige cover! Had ik al gezegd dat ik hem mooi vond?

Cover kookboek Natuurlijk samen komen

Concept kookboek Natuurlijk samen koken

Het kookboek komt uit in de ‘De gezonde eter’ reeks en is gebaseerd op natuurvoeding. Helemaal in mijn straatje dus. Het is een foto- en receptenboek met meer dan 175 recepten. Alle recepten gaan uit van het volgende: eerlijk, puur, vers en biologisch, (geraffineerd) suikervrij, zoveel mogelijk lokale producten, koemelk vrij, tarwe- en zoveel mogelijk glutenvrij (her en der een spelt recept), en ook zoveel mogelijk GMO vrije ingrediënten.

Waar draait het om? Gewoon heerlijk gezond eten, samen koken en vooral ook genieten!

Het wordt een mooi fotoboek met een stevige cover. Het formaat is 22,5cm bij 22,5cm en het boek kost 24,95 euro (excl. eventuele verzendkosten).

Meer weten over Natuurlijk samen koken?

Het boek is het resultaat van de inspanning van 18 inspirerende mensen in totaal! Iedereen verzorgt een eigen hoofdstuk en onderwerp, en er is 1 gezamenlijk hoofdstuk.

Op de pagina ‘Natuurlijk samen koken’ vertel ik meer over de achtergrond van alle deelnemers en de inhoud van het boek:

Kookboek Natuurlijk samen koken bestellen!

‘Natuurlijk samen koken’ komt uit in oktober. De voorinschrijving is inmiddels begonnen! Wil je verzekerd zijn van een exemplaar? Reserveer dan snel:

  • laat een comment hieronder achter
  • stuur een mailtje naar: nanou@happy-and-healthy.nl

Ik zorg ervoor dat jouw aanvraag op de lijst komt!

En nu? Nog even geduld…  ehm is het al oktober?!? Nooit gedacht dat ik dat als echt zomermeisje ooit zou uitroepen ;-p

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram
Dit bericht heeft 2 reacties

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.