Begin 2015, Stilte Voor De Storm Uitgelicht

Begin 2015 – Stilte tijdens de storm

Begin 2015 is voorbij gevlogen. Jullie hebben er hier niet heel veel van gemerkt, maar achter de schermen is een hoop gebeurd. Januari is normaal voor velen een periode om je terug te trekken, tijd voor ontspanning en bezinning, naar binnen keren, rust, veel slapen en dingen verwerken en loslaten. Het vorige jaar een beetje overpeinzen en rustig aan doen. Dit jaar is dat er niet echt van gekomen bij mij moet ik toegeven haha. Mijn trein bleef lekker doorstomen en vaart maken. Nou ben ik dat wel gewend als lekkere stuiterbal en ik stuiterde dan ook vrolijk mee.

Januari was namelijk ook een speciale maand voor mij: Happy and healthy NL bestaat alweer 1 jaar! Wow, dat gegeven is op zich al een feestje waard. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om het feestje nog even uit te stellen (volgt nog, heus!), want zoals gezegd januari was al turbulent genoeg. Ik was druk met van alles en nog wat, met als hoogtepunt het behalen van mijn diploma Trainer Hormoonfactor bij Opleidingsinstituut Sonnevelt. Super trots ben ik daar op. Binnenkort ga ik jullie daar uiteraard mee over vertellen! Ik heb afgelopen jaar zo veel geleerd en inzichten gekregen over het menselijk lichaam en de belangrijkste hormonen. En wat een goede hormoonbalans voor je lichaam en je spirit doet. De drie pijlers voeding, rust en bewegen zijn zo belangrijk! Heel veel bagage en inspiratie voor 2015 dus!

Wat ik daarnaast zelf geleerd heb afgelopen jaar is dat je niet altijd alles hoeft te doen, of het nu kan het niet. Ik vind altijd van alles leuk, en wil het liefst alles tegelijk. Maar soms is kiezen goed! Het geeft dan juist de benodigde focus. Vandaar dat ik begin 2015 gekozen heb voor tijdelijk (!) minder blogjes en recepten hier op Happy and healthy. Dat vond ik af en toe best een uitdaging, maar het was wel een goede keuze. In januari lag de focus op mijn werk en het halen van mijn diploma Trainer Hormoonfactor en dat is inmiddels gelukt! Ja ja, ook ik kan voor mezelf af en toe prioriteiten stellen haha, zodat het hier wat rustiger leek. Ja leek want er gebeurde zoals gezegd een hoop.

Achter de schermen ben ik afgelopen periode verder vooral druk geweest met het achterstallige technische werk aan de website, ik ben overgestapt een nieuwe provider, mijn laptop moest ik drastisch opschonen, ik heb een nieuwe fotohoek ingericht thuis (eindelijk mooie witte planken voor mijn achtergronden!), mijn iphone foto’s (meer dan 9000!) moest ik dringend weer eens veilig stellen door een back-up te maken, je kent die klussen wel. Kortom allemaal dingen waar je niet heel veel van merkt, maar die toch erg fijn zijn als ze gedaan zijn. Daarnaast waren er in mijn privé omgeving af en toe verdrietige zaken. Uiteraard zijn dat dingen die prioriteit krijgen en ook tijd en energie vragen. 2015 is voor mij dus begonnen met keuzes maken. Dit betekende ook af en toe de sjaak afhaak spelen op feesten en partijen, jammer, maar dit gaf wel de benodigde ruimte voor andere zaken.

Ik heb nog zoveel ideeën voor 2015, en alles komt op zijn tijd. Geduld is iets wat ik mezelf gun in 2015 en waar ik weer in ga oefenen. Nu eerst even de tijd nemen om de rollercoaster van de afgelopen periode te laten bezinken. Maart wordt een maand van rust en leuke dingen doen voor mij. Van lekkere wandelingen, Efteling, sauna, sporten tot knuffelen met vrienden die ik heb verwaarloosd de laatste maanden. Verder lekker mijn krachttraining opbouwen, zodat ik meer spierballen krijg. Tip: begin nu al voordat je in mei ineens bikinistress hebt haha. En ja klinkt misschien tegenstijdig maar ik ga ook heerlijk een biertje drinken op het strand om het nieuwe strandseizoen in te luiden.

Heerlijk vooruitzicht dat de lente en de zomer er weer aan komen! Dus volle kracht vooruit. Tijd voor meer coaching, workshops en nog zo veel meer. Hou de komende periode mijn blog dus in de gaten. Hoe dan ook gaan jullie nog veel van Happy and healthy horen. Ik heb er zin in!

Liefs,
Nanou

Tip: voor dagelijkse inspi kun je zoals altijd gewoon terecht op de Happy and healthy NL instagram. Hieronder een greep uit mijn iPhone foto’s van de afgelopen periode. Volg mij via instagram voor je dagelijkse portie inspi en zie wat ik zelf allemaal op tafel zet :-)

Begin 2015, stilte tijdens de storm

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram