Winactie Mengkommen

Winactie: super set mengkommen van Rosti Mepal!

Happy news! Jaaaaa, ik heb leuk nieuws voor jullie vandaag! Ik mag deze super set Margrethe mengkommen van Rosti Mepal (t.w.v. Eur 39,99!) weggeven!
Winactie mengkommen Rosti Mepal

Mengkommen? Altijd handig :-)

Zelf gebruik ik in de keuken altijd verschillende mengkommen en graag ook verschillende formaten. Handig voor meerdere dingen; uiteraard tijdens het bakken, kokkerellen of het klutsen van een ei voor je fritatta of banananenbrood.

En ik gebruik ze zelf vaak om noten en zaden te weken. Aangezien dit vaak een paar uur of langer moet is het extra fijn dat je de mengkommen kan afsluiten met de deksels.

Ook handig om ‘prutjes’ even op te slaan in de koelkast. Zelf vind ik bijvoorbeeld een ‘tomaten-bruchetta prutje’ zo lekker voor op toastjes,  handig om even in een mengkom te maken. En daarna zet je het weg tot iedereen er is. Overgooien in een mooi schaaltje en klaar. Of neem het met mengkom en al mee naar een picknick in het bos of op het strand.

Ik kan nog uren doorgaan over hoe fijn ze zijn, maar het idee is duidelijk. Iedere (beginnende of gevorderde) foody moet een paar mengkommen in zijn of haar keukenkastjes hebben staan. Komt deze winactie even goed uit!

Winnen?

Wil jij ook meedoen? Laat een happy reactie achter onder deze blogpost. Vertel waarom jij zo graag de set wil winnen. Oh ja, vergeet daarbij niet je e-mailadres in te vullen. Dan neem ik contact met je op als jij de happy winnaar bent!

Extra kans maken?

 • Like Happy and healthy op Facebook (+1 kans), delen post ook top!
 • Like Happy and healthy op Instagram (+1 kans), delen post hier ook fijn natuurlijk :-)
 • Like Happy and healthy op Pinterest (+1 kans)

Laat in je reactie hieronder even weten als je een van deze dingen, of meerdere gedaan hebt. Dan krijg je een extra plekje in de loting.

De winnaar ontvangt op 29 augustus een mailtje. Ben jij de gelukkige? Dan komen de mengkommen meteen jouw kant op!

Alvast veel plezier ermee :-)
Winactie: super set mengkommen van Rosti Mepal!

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram
Dit bericht heeft 29 reacties
 1. Wat een gave winactie, hier doe ik zeker aan mee! Ik zou de ze mengkommen graag willen winnen, want ik houd heel erg van bakken en koken, heel handig! En mijn moeder vind deze kommen ook heel handig, zou een leuke verrassing zijn voor haar!

 2. Wat lijken me dat fijne kommen zeg, ideaal dat je ze af kunt sluiten, want dat mis ik nogal eens ;)
  Ik ben ook een ‘weektype’, noten, zaden, oats en ja dan is afsluiten wel erg fijn. Maar ook handig voor de restjes salade, blijven ze lekker fris tot de volgende dag!
  En natuurlijk like ik je op fb ;)

 3. Dit is echt een leuke winactie. Deze mengkommen zou ik graag willen winnen. Ik kook graag en het zou een mooie start zijn voor in mijn keuken als ik hier binnenkort bij mijn ouders vertrek!

 4. Heel happy word ik van je lekkere recepten en tips. En nog meer van een paar extra mengkommen in m’n keukenkast. Daar kan ik dan weer die lekkere recepten in maken….

 5. Leuk dat het om een set gaat! Ik zal er ééntje gebruiken voor een krokante bodem en ééntje voor een zoet beslag van een aardbeibavarois. Als ik dan nogeen kom over heb, maak ik er nog verse slavroom bij om deze mooi te versieren.

 6. Wow, echt een superactie!

  Heb jullie fb een like gegeven, ik volg Happy & Healthy op Pinterest en op Instagram!
  Echt superfijn om jullie overal te kunnen volgen!

  Groetjes

 7. Zoals je zelf al zegt: deze kommen zijn echt voor vanalles en nog wat te gebruiken en ze komen dus echt van pas. (Om mee naar het werk te nemen bijvoorbeeld.) Bovendien zijn deze echt mooi.

  Gedane extra’s: like Facebook, Instagram, Pinterest.

 8. Ons moeder is zot van kokkerellen, vooral alles wat desserts zijn :p. Deze mengkommen zouden dus meer dan welkom zijn ;) !

 9. Wat gaaf ikzelf ben altijd aan het bakken ik deel mijn creaties ook op mijn facebook pagina

  1. Hoi Jolijn, gefeliciteerd!!! Jij bent het geworden, hoe leuk is dat?!? Zodra ik jouw adres gegevens heb, stuur ik de set meteen aan je op. Ik ben heel benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken/bakken. Deel je creaties gerust eens op de Happy and healthy nl Facebook pagina. Leuk ter inspi voor alle medebakkers! Enjoy :-)

   1. Wil me aanmelden voor je nieuwsbrief maar lukt me niet om hem te verstuuren…. Gr. Adrie

 10. dit keukenprinsesje maakt graag kans op een mooie set Rosti Mepal NL mengkommen, ga er graag mee aan de slag.
  Ik bak echt wekelijks een taart of cupcakes.

  Ik like op FB en heb daar de winactie gedeeld.
  duim duim duim duim
  XOXO
  Riekie

 11. Mooie mengkommen, ideaal nu men andere mengkommen al redelijk aan het slijten zijn en dus hun diensten bewezen hebben. Ideaal ook om een lekkere cake/taart deeg in te maken of voor een gezonde groente mengeling.

 12. omdat koken voor mij een leuke bezigheid i samen met de kinderen en leuke en handig matriaal altijd meer dan welkom is en ben zeker dat deze leuke kommen zeer veel gebruikt zullen worden en we altijd happy zijn wanneer we ons samen leuke kook momentjes hebben

 13. Super leuke kommen! Ik zou ze willen winnen voor mijn moeder, kunnen we samen gaan bakken ^_^

 14. Ik bak en kook graag,deze mengkommen lijken me reuze handig!
  Ik heb het gedeeld via facebook

 15. Ik heb reeds een aantal mengkommen, maar kom er altijd tekort. Ze zijn zo functioneel dat je ze voor vanalles en nog wat gebruikt en er altijd meer kan gebruiken!

 16. Dit jaar heb ik de keukenprinses in mezelf ontdekt… en ik geniet daar enorm van! Een verbeterpuntje is nog wel de bende die ik maak in de keuken. Ook wat dat betreft zouden de mengkommen zeker van pas komen!

  PS – ik volg je nu op pinterest https://www.pinterest.com/j9340/

  1. Hey Martine, leuk dat je meedoet! Bij mij werkt de link wel? Kun je aangeven waar op facebook het niet werkte? Dan kan ik het indien nodig aanpassen. Je hebt de pagina in ieder geval gevonden :-)

 17. Helemaal TOP! :-) die kommen. Ik ga helemaal voor healthy: vers, zelfmaak-etc. Daarbij heb ij 4 kids en moeten mijn zoontje en ik glutenvrij en dus niet in contact met glutenrijke ingrediënten. De setzou een méér dan welkome aanwinst zijn voor mijn keuken!! :-) :-)

 18. Deze zijn zeker welKOM! Mixen met beleid! (Coeliakie). Gedoe? Nee, omdraaien naar iets positiefs en een goede oplossing biedt inspiratie tot nieuwe dingen.

 19. Hallo allemaal, super vet dat jullie allemaal mee gedaan hebben. Deze keer heeft Jolijn Vink gewonnen. Maar hou Happy and healthy nl in de gaten, er komen meer winacties aan! Fijn weekend nog en stay happy and healthy ;-)

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.