Winactie Hurom Natuurlijk Samen Koken Slowjuicer Model Chef

Winactie Hurom Slowjuicer! En niet 1 maar 2!

Let op: Deze super Sinterklaas WINACTIE is inmiddels voorbij. De winnaars van de HUROM SLOWJUICERS model CHEF zijn bekend en heel blij :-)

Wat een prachtige winactie, Sint vond het ook heel mooi!
Blijf ook in de winter lekker juicen, and ENJOY!

Namens Hurom Benelux, Happy and healthy, Natuurlijk samen koken & Sinterklaas nogmaals van harte gefeliciteerd!

 


Winactie Happy and healthy nl in samenwerking met Hurom

Happy and healthy nl mag namens Hurom Benelux en Natuurlijk samen koken maar liefst 2 slowjuicers weggeven! Hoe cool is dat! Slowjuice.nl heeft namens Hurom Benelux 2 prachtige slowjuicers ter ere van de lancering van Natuurlijk samen koken beschikbaar gesteld. En wel het gloednieuwe model Chef ter waarde van E439,- Wow! Hoe cool is dat! Dit model is nog maar kort te verkrijgen, maar Hurom maakt al meer 40 (!) jaar prachtige keuken goodies en slowjuicers. Wat maakt dat je echt een fijne juicer in handen krijgt :-)

Wil JIJ deze Hurom Chef slowjuicer t.w.v. 439,- winnen?

Doe jij ook mee aan de winactie voor de Hurom slowjuicer? Dan vragen we je aantal dingen te doen, zo gebeurd, dus op naar die slowjuicer!

We zien uit naar jullie reacties!

Wanneer komt de Hurom slowjuicer dan jouw kant uit?

Begin december wordt bekend wie de gelukkige winnaar is, een happy and healthy begin van de feestmaand! Heerlijk toch? Zodra we jouw adresgegevens hebben ontvangen, komt jouw gloednieuwe, kersverse Hurom Chef meteen jouw kant uit. Dat wordt lekker sapjes maken in de december, so enjoy!

Hurom Slowjuicer, waarom wil ik die winnen?!?

Waarom ik zo een fan ben van slowjuices en smoothies? Je kan op een snelle en lekker manier heel veel groenten binnen krijgen. Uiteraard ook fruit, maar juist de toevoeging van verschillende groenten in de sapjes maakt het voor mij zo een mooi gegeven. Het voordeel van een slowjuicer ten opzichte van een normale juicer of sapcentrifuge is dat het sap op een andere manier vrijkomt. De schroefpers draait veel langzamer in de juicer. Hierdoor wordt het sap minder warm, ookwel koude persing genoemd. Je sapje oxideert minder snel en blijft langer een mooi geheel. En zal niet zo snel scheiden, wat je wel ziet bij sapcentrifuges. Je krijgt dan veel sneller zo een sapje wat in laagjes is opgebouwd, niet zo fijn. Met een slowjuicer blijft jouw sap langer lekker en vol van vitamines en de mineralen. En van de pulp kun je ook weer andere dingen maken.

winactie Hurom Chef slowjuicer

 

Waarom is de Hurom Chef zo gaaf?

De Hurom slowjuicer Chef is een nieuw model, maar met een retro uiterlijk. Ik hou er van. Hij is compact (fijn wanneer je net als ik niet zo’n grote keuken hebt) en in verschillende frisse kleuren te krijgen. Omdat dit een verticale slowjuicer is kun je er meer dan alleen fruitsapjes mee maken, denk aan:

  • Sap van tarwegras en andere bladgroenten. Dit model kan de harde bladeren prima aan.
  • Je eigen pasta.
  • Of je eigen notenmelk (hmm eigen amandelmelk).
  • Je kunt er koffie mee malen (ik drink zelf geen koffie, maar het kan wel ;-p).
  • Noem maar op.

Kortom een prachtig apparaat en erg welkom als Sint of Kerstcadeau, toch?
Bij mij zou die ook wel in mijn schoen passen (hint voor Sint) ;-)

Winactie Hurom Natuurlijk samen koken slowjuice tarwegras

Fotocredits juicer & sap: Hurom Benelux & Slowjuice.nl, bewerking Nanou van der Elst

Meer weten over de Hurom Slowjuicer model Chef?

 

Winactie Hurom Chef slowjuicer, ter ere Natuurlijk samen koken

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram
Dit bericht heeft 7 reacties
  1. Geen idee eigenlijk, waarom ik deze Hurom slowjuicer zou MOETEN winnen. Ik kan hier wel een overdreven, al dan niet verzonnen, zielig verhaal of motivatie gaan neerzetten. Maar of dat nou de bedoeling is? Eigenlijk hoop ik dat er gewoon geloot wordt. Dat ik dan graag de gelukkige ben uiteindelijk, dat hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. Een slowjuicer staat al lang op mijn verlanglijst. Ik heb het een en ander erover gelezen en ik weet ook wel dat Hurom bekend staat als een zeer goed merk op dit gebied. Ik heb nog geen slowjuicer omdat er best een fiks prijskaartje aan hangt. Als het goed is krijg je er wel een stuk gezondheid voor terug natuurlijk. Enfin, ik maak graag kans.

  2. Waarom ik graag deze Hurom Slowjuicer zou willen winnen…tja het lijkt me geweldig om mijn klachten zoals hypothereoidie en fybromyalgie te verminderen door zelf mijn sapjes samen te stellen. Nanou van der Elst, trainer hormoonfactor, natuurvoedingsadviseur & NLP practitioner weet zeker hoe dat dit het verschil kan maken……vriendelijke groet…Elle de Jonge Markelo

  3. Wow! Ik was al enthousiast over het slowjuice concept, maar na het lezen van dit artikel wordt alleen maar enthousiaster. Wat een veelzijdig apparaat! Het lijkt me geweldig om daar mee aan de slag te mogen gaan in de keuken. Hopelijk ben ik lief genoeg geweest en gunt Sinterklaas mij een beetje geluk dit jaar hihi. Fingers crossed!! Liefs, Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *