Happy And Healthy Agenda Tips!

Happy agenda tips voor dit weekend!

Het is weer weekend en het wordt prachtig nazomer weer! Tijd dus om te bedenken wat voor leuke dingen we op de agenda kunnen zetten. En dat wordt kiezen! Er is weer van alles te doen dit weekend, ik heb er zin in.

Heb jij nog een gaatje over in je agenda? En geen idee wat te doen? Beetje agenda inspi nodig? Happy and healthy heeft een aantal uitjes op een rij gezet voor je!

Agenda tip 1: TREK! Food truck festival – Den Haag

Hou jij ook van zonovergoten festivals, theater en lekker eten & drinken en heb je zin in een leuke en lekker(e) middag, avond of weekend? Dan is het gratis toegankelijke TREK – DEN HAAG volgens de organisatie echt iets voor jou! Neem je goede humeur, je leukste vrienden en een zonnetje mee en het genieten kan beginnen! Het hele weekend kun je terecht voor lekker eten, theater en muziek in het Westbroekpark in Den Haag! Ik ben benieuwd naar de TREK foodtrucks (is er ook wat lekkers en gezonds te vinden bijvoorbeeld?) en ga zeker een kijkje nemen!

Locatie en openingstijden

Het TREK vindt plaats in het Westbroekpark. Adres: Kapelweg, 2587 BK te Den Haag.
Openingstijden:
– Vrijdag : 16.00 – 00.30 uur,
– Zaterdag : 14.00 – 00.30 uur,
– Zondag : 14.00 – 22.00 uur.

Advies van de organisatie: kom met de fiets of lopend! Goed om meteen een beetje beweging toe te voegen aan je dag :-)

Meer lezen? Ga naar de website van TREK Food truck festival

TREK food truck festival

Fotocredits: Facebookpagina TREK food truck festival

Zelf appels en peren plukken bij de Olmenhorst!

De wildpluk is weer begonnen. Heb je zelf geen appel- of perenboom in je tuin? En wil je lekker vers van de boom je appeltje eten? Ga dan dit weekend (of binnenkort) eens plukken bij de Olmenhorst. Pluk dit weekend lekkere appels op vrijdag, zaterdag en zondag (Santana, Cox en Alkmene). En op zaterdag en zondag ook overheerlijke peertjes (Conference en Doyenné du Comice). Super leuk voor jong en oud. Uiteraard een super activiteit met kleintjes, maar ook zonder kinderen heel leuk en lekker! En daarna lekkere gerechtjes maken natuurlijk. Misschien wel een raw appeltaartje?

Meer informatie? Bekijk de website van de Olmenhorst.

Plukken op de Olmenhorst

Fotocredits: Olmenhorst website.

Super weer voor een yoga lesje aan zee ook!

Ook heerlijk om op je agenda te zetten! Want we kunnen er voorlopig nog even van genieten: yoga aan zee, heerlijk in de buitenlucht! Dus google voor lesjes bij jou in de buurt en ga er lekker op uit. Zelf heb ik geen vaste stek, maar ik word wel heel blij van de yoga die gegeven wordt richting kijkduin, door de Dolfijn. Vaak hebben ze een rustige les en bijvoorbeeld poweryoga. Soms ook kinderyoga, voor elk wat wils dus. En er zijn natuurlijk genoeg andere yoga aanbieders te vinden. Dus zoek een lekkere les bij jou in de buurt en geniet!
Namasté ;-)

Meer lezen over yoga aan zee? Bekijk de Facebook pagina van Dolfijn – Yoga aan zee.

YOGA AAN ZEE met De Dolfijn te Kijkduin

Fotocredits: Facebook pagina Dolfijn

Open monumentendag(en)

Zaterdag en zondag kun je ongegeneerd binnen wandelen bij veel monumenten. Ja, het is niet 1 open monumentendag, maar het zijn er zelfs twee;-). Dus wat houdt je tegen? Luxe landhuizen, vergeten onderhoudsloodsen, trotse kastelen en intieme boerderijtjes. Op Open Monumentendag zet Nederland massaal de deuren open, in 2014 met speciale aandacht voor het thema Op reis. Het is volgens de organisatie dé kans om een plek te bezoeken, die anders niet voor publiek toegankelijk is, of om mee te doen aan een bijzondere activiteit of rondleiding. Er is door het gehele lang genoeg te doen en te zien. Op de website kun je kijken welke monumenten er mee doen en welke activiteiten er allemaal te doen zijn.

Welke monumenten doen er mee? Bekijk de website van de open monumentendag.
Open monumentedag(en)

Laatste agenda tip voor den zondag: Sundaymarket

En als laatste nog een marktje, daar krijg ik nooit genoeg van :-) Dit is alweer de derde editie van de Haagse Sunday Market! In hartje centrum – Kerkplein – vind je vele stands met bijzondere producten, live muziek, workshops, (bio) hapjes en nog veel meer van zowel Haagse locals als ontwerpers uit het hele land. En ook altijd fijn: gratis entree! De markt is in de middag te bezoeken van 12 tot 18 uur.

Meer weten? Ga naar de website van Sundaymarket.

Sunday market

Fotocredits: Website Sunday market

Fijn weekend!

Een hoop te kiezen dus voor jouw weekend agenda. Er is genoeg te doen, dus geniet van het weekend, elkaar en de zon! Just be happy and healthy ;-)
Enjoy!

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *