Happy And Healthy Agenda Tips!

Agenda tips voor een happy and healthy zondag!

Wow, heerlijk hè zo’n lang weekend! En ook nog eens met heerlijk weer, super fijn. De tijd vliegt voorbij en er zijn nog zoveel leuke dingen om te doen! Dat wordt dus kiezen! Wil jij morgen nog op stap? Plekje over in je agenda? En geen idee wat te doen? Beetje agenda inspi nodig? Happy and healthy heeft een aantal uitjes op een rij gezet voor je!

Dutch Rawfood Festival, te Amsterdam

Morgen ga ik zelf op pad richting Amsterdam. En mij de hele dag tussen de (mede) rawfoodies begeven, joepiii! Kennis en ervaringen uitwisselen, genieten van de mooie omgeving, lekker kletsen en genieten van alle mensen en indrukken. Beetje struinen langs alle festivalkraampjes, wat workshops bijwonen en uiteraard heerlijk raw eten staat bij mij op de agenda! Ik heb er zin in! Het wordt ook nog eens heerlijk weer voor een festivalletje!
Locatie: Boerderij Langerlust, Provincialeweg 24, 1108 AB Amsterdam
Tijd: 11.00-18.00uur (bij mooi weer langer geopend)
Wil je meer lezen over het festival of kaarten bestellen? Ga naar de festivalsite:

Dutch Rawfood Festival 2014 banner info

Rollende keukens, Amsterdam

Lekker struinen en overal een hapje proeven, genieten van de zon en muziek! Mooie mobiele keukens, kleine minirestaurantjes die samen 1 groot openlucht restaurant vormen met voor ieder wat wils. Dat is de rollende keukens in een notedop.
Tijd: 13.00-23.00uur
Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam
Meer informatie en veel foto’s kun je bekijken op de site:

Home Made Market, Den Haag

Altijd gezellig de Home Made Market.
Fijne zelfgemaakte spulletjes, lekker eten. Vaak biologisch, vegetarisch, vegan en ook raw; voor ieder wat wils. Muziek erbij, helemaal fijn :-)
Tijd: 10.00-17.00uur
Locatie: Hofkwartier, Prinsestraat, Den Haag
Meer lezen over Homemade Market Hofkwartier:

Home Made Market, Den Haag

LindenMarket, Nijmegen

Nog zo’n heerlijke markt! De LindenMarket is de plek voor cultuur, kunst, design, vintage en food. Een vriendin van mij verzorgt daar overheerlijk vegan treats! Maaike van Balanswerkt zal haar Veganlicious Sweets verkopen op de Lindenmarket in Nijmegen. Maaike heeft een achtergrond als vitaliteit trainer, coach en is net als ik natuurvoedingsadviseur in opleiding. Daarnaast gaat ze voor puur, is ze een Vegan Food Lover en heeft een grote passie voor yoga. En ze maakt gewoon heerlijke hapjes! Dus ben je in de buurt van Nijmegen? Lindenmarket is the place to be!
Tijd: 12.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: bij de Lindenberg in Nijmegen
Meer weten over de Linden Market of Balanswerkt? Bekijk de sites:

Linden Market

Lekker zen op het strand!

Geen zin in zoveel drukte? Ga lekker naar het strand voor een lange wandeling. Het wordt prachtig weer, dus ga lekker de hele dag naar buiten. Met je voeten in het zand. Want het is echt waar: life is better in flipflops! Volg meteen een yoga lesje aan zee. Veel strandtenten bieden yogalessen bij mooi weer aan. Google even op een plek bij jou in de buurt. Lekker zen!

Powerrrr en Rotterdam: Suppen en architectuur, mooie combi!

Doe eens gek en neem een sup les! Sup staat voor Stand Up Paddle. Je staat op een surfplank en peddelt heen en weer onder het zonnetje. Mega workout!
Uitproberen? Zoek wederom een strandtent of surfschool bij jou in de buurt. Of kijk eens bij Supsup. Zij combineren suppen met yoga, lijkt mij super! Deze workshop ga ik zelf binnenkort uit eens proberen!
Tijd: 10.00-12.00uur
Locatie: Morgen zijn ze te vinden bij Haagse veer. De workshop is morgen onderdeel van ZigZagCity, het architectuurfestival in Rotterdam. Dus stiekem ook een klein beetje een soort festival. ZigZagCity neemt je mee op reis. Door Rotterdam, door het Laurenskwartier. Door architectuur. Van de Luchtsingel tot het Blaakse Bos. Het festival kijkt mee met architecten, archeologen, ondernemers en bewoners. Zij nodigen uit om met andere ogen naar de stad te kijken.

Zigzagcity 2014

Wat je ook gaat doen met jouw agenda, geniet van je dag & Stay Happy and healthy!
XoXo
Suppen

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *