EkoPLaza Gezonde leefstijl weken: plantaardige keuken in de spotlight

Jullie hebben het waarschijnlijk al gezien. Tot begin juni lopen de gezonde leefstijlweken van Ekoplaza. Tijdens de gezonde weken staat er steeds een andere EkoPlaza ambassadeur in de spotlight. Inmiddels hebben we o.a. de oersterke weken van Richard de leth, de sportieve stijl van Ellen Hoog en suikervrije inspiratie van Miss Natural al voorbij zien komen. En op dit moment is Lisette aan de beurt met de plantaardige keuken.

EkoPlaza heeft mij benaderd of ik recepten en/of producten wilde uitproberen. Aangezien ik helemaal voor de stijl en de missie van deze toppers ben, zei ik natuurlijk geen nee! Het resultaat? Een hele fijne gevulde boodschappentas zomaar op mijn stoep, met de groeten van EkoPlaza. Daar word ik meteen al blij van!

Fijne EkoPlaza producten uit de plantaardige keuken!

De tas zat vol fijne producten. Ik kreeg de producten die Ellen Hoog had uitgekozen en daarnaast waar ik ook blij van werd, de keuze van Lisette Kreischer. Heel veel van deze producten zijn tijdens de gezonde weken van EkoPLaza in de aanbieding. In de gaten houden dus!

Recepten en inspiratie!

Denk jij ‘ leuk, maar wat moet ik eigenlijk maken met deze boodschappen?’. No stress, er zijn fijne receptenboekjes die je tijdens de leefstijlweken in elke Ekoplaza vestiging krijgt bij het boodschappen doen. Daar hou ik ook van. En daarnaast kun je natuurlijk gewoon deze site en mijn instagram afstruinen ter inspiratie.

Ik ga komende weken lekker met alle producten en recepten aan de slag en zal ook zeker foto’s posten op instagram. En, zeker als ze hier thuis worden goedgekeurd, plaats ik natuurlijk de recepten hier op de site! Ik schrijf eerlijk reviews, alleen over de producten waar ik achter sta en waar je een stap mee maakt naar de Happy and healthy Lifestyle.

Over Lisette en haar plantaardige keuken

Sinds haar tienerjaren eet Lisette plantaardig en met haar Eco-fabulous lifestyle wil ze dit met zoveel mogelijk mensen delen! Ze ontdekte de kracht en veelzijdigheid van de plantaardige keuken en experimenteert erop los met granen, noten, peulvruchten, zaden, groente, fruit en zelfs hennep en zeewier.

Moeder Aarde is behoorlijk ingenieus; ze geeft ons allerlei bijzondere en medicinale heerlijkheden verpakt in een seizoensgebonden sausje.”

Volgens Lisette kun je de wereld verbeteren met mes en vork. Daar staat Happy and healthy natuurlijk helemaal achter!

Door plantaardig en biologisch te eten kunnen we de wereld van de toekomst mooier maken. We kunnen de negatieve impact op het milieu verkleinen, onze gezondheid vergroten, het welzijn van dieren bevorderen en tegelijkertijd genieten van heerlijke gerechten. Wat wil een mens nog meer?“

 

 

Binnenkort dus meer over de producten van Lisette en EkoPLaza! En wie weet, volgend jaar de Happy and healthy weken bij de EkoPlaza? Dat zou toch tof zijn!

 

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram