Happy New Year! 
#happy #healthy #happyhealthynl #hny #happynewyear #timetoparty #vakantie #blij #2016

Happy and healthy New year!

Op de valreep een laatste groet in 2015 via de nieuwsbrief van Happy and healthy! Een jaar met vele inspirerende momenten. Ik heb weer een hoop geleerd, veel inspiratie opgedaan en hierdoor weer mooie plannen voor komend jaar. Ik hoop dat 2015 een goed jaar was voor jou en dat 2016 nog beter zal zijn!

Warme groet,
Nanou


2015 was een top jaar! En nu op naar 2016!

Wat is 2015 omgevlogen! Ups en uiteraard ook downs, just the way life goes. Ik heb veel inspirerende mensen ontmoet, en zoals ik al zei heel veel geleerd. Samen met een aantal prachtige mensen een kookboek vol recepten uitgebracht, noem maar op. Ja, het was een heftig, maar vooral ook een geweldig mooi jaar!

2015 Happy and healthy

Happy and healthy New Year!

En nu dus op naar 2016! Ik ben benieuwd wat 2016 voor moois in petto heeft voor ons allemaal.

Deze donkere wintermaanden zijn er allereerst voor om kort terug te blikken. Om vervolgens met een opgeruimd hoofd vooruit te kijken! Wat wil je loslaten en waar wil je naar toe? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Zorg dat je daar meer van krijgt in 2016 :-)

Be kind! Vooral voor jezelf :-)

Voor vanavond en komende maand: laat alsjeblieft het idee los dat je van alles moet. Leef niet naar de verwachtingen van anderen. Leg de lat voor je zelf hoog als je dat wilt, maar wel realistisch. Maak je niet gek. En wees in 2016 eens aardig en mild voor jezelf! Wees trots op wie je bent!

Ja, zelf met iets te veel champagne op ;-) Dans op de tafel en geniet!

Dink Champagne en dance on the tableBron: de afbeelding van de quote ‘ Champagne en dansen op de tafel’ heb ik gevonden op Pinterest, originele bron onbekend.

Bedankt voor jouw support!

Ik wil je bij deze in ieder geval graag bedanken voor jouw support in 2015! En zeggen dat ik heel veel zin heb in 2016. Ik maak er graag samen met jou ’n Happy and healthy New Year van!

Vol inspiratie op naar 2016!

Ook in 2016 sta ik voor je klaar om te helpen bij het maken van gezonde en happy choices. Inspiratie nodig? Check mijn site, Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter en binnenkort ook het Happy and healthy YouTube kanaal (spannend!!!). En persoonlijke coaching of een workshop volgen kan uiteraard ook. Hoe dan ook, we houden contact!

Liever eerst zelf aan de slag? Bestel Natuurlijk samen koken voor heel veel inspiratie! Meer dan 175 recepten om lekker (en gezond) mee te experimenteren :-)

Nou wat je plannen ook zijn, ik hoop dat je alles krijgt waar je van droomt! Geniet vooral van de kleine dingen en maak er een feest van in 2016!

Enjoy!

Happy and healthy Nederland wenst jou een happy new year 2016

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *