Hyper! Een Aantal Van Jullie Weten Het Inmiddels Al: Er Komt Een Kookboek Aan! *
En Wat Ik Zo Gaaf Vind Is Dat Ik Dit Niet Alleen Doe. Het Kookboek Is Ontstaan Uit Een Unieke Samenwerking Met Een Hele Leuke Groep Inspirerende Mensen!
*
Het Kookboek Komt Uit In De ‘De Gezonde Eter’ Reeks Van Irene Lelieveld En Is Gebaseerd Op Natuurvoeding. Helemaal In Mijn Straatje Dus.
* 
Het Is Een Foto- En Receptenboek Met Meer Dan 175 Recepten. *
Alle Recepten Gaan Uit Van Het Volgende: Eerlijk, Puur, Vers En Biologisch, (geraffineerd) Suikervrij, Zoveel Mogelijk Lokale Producten, Koemelk Vrij, Tarwe- En Zoveel Mogelijk Glutenvrij (her En Der Een Spelt Recept), En Ook Zoveel Mogelijk GMO Vrije Ingrediënten.
*
Waar Draait Het Om? Gewoon Heerlijk Gezond Eten, Samen Koken En Vooral Ook Genieten!
* 
Het Wordt Een Mooi Fotoboek Met Een Stevige Cover. Het Formaat Is 22,5cm Bij 22,5cm En Het Boek Kost 24,95 Euro (excl. Eventuele Verzendkosten).
* ‘Natuurlijk Samen Koken’ Komt Uit In Oktober. *
De Voorinschrijving Is Inmiddels Begonnen! Wil Je Verzekerd Zijn Van Een Exemplaar? Reserveer Dan Snel:
>> Laat Een Comment Hieronder Achter
>> Stuur Een Mailtje Naar: Nanou@happy-and-healthy.nl
*
En Nu? Nog Even Geduld! Is Het Al Oktober?!? 
#happy #healthy #happyhealthynl #boek #hyper #cover #gezondeten #gezondeeter #natuurvoeding #irenelelieveld #natuurlijksamenkoken #blij #fitfood #foody #fit #food #fitfamnl #fitdutchie #fitdutchie #womenshealth #gezondeten #vegagezond #powerfood #power #fitgirlcode #suikervrij #glutenvrij #hormoonfactor #blij

Gastblog: Martine van den Brink – Bloemkoolsoep

Zoals jullie inmiddels weten komt ons kookboek “Natuurlijk samen koken” er aan! Sinds deze week vind je ons ook op Facebook, onder de naam ‘Natuurlijksamenkoken‘. Volg ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte, je leert hier meteen de andere foodies ofwel co-auteurs kennen en je krijgt tips & recepten die helemaal passen in de stijl van Natuurlijk samen koken, leuk toch? We hebben nu al bijna 900 followers, dus we zijn helemaal happy!

Kookboek Natuurlijk samen koken bestellen!

‘Natuurlijk samen koken’ komt zoals gezegd uit in oktober. De voorinschrijving is inmiddels begonnen! Wil je verzekerd zijn van een exemplaar? Reserveer dan snel:

  • laat hieronder een comment achter met jouw gegevens
  • stuur een mailtje met jouw gegevens naar: nanou@happy-and-healthy.nl
  • 0f gebruik het contactformulier

Ik zorg ervoor dat jouw aanvraag op de lijst komt en je een exemplaar thuisgestuurd krijgt!

Natuurlijk samen koken: de co-auteurs!

Ik wil de komende periode jullie ook iets meer te laten zien van de gehele groep. Daarom vanaf nu steeds een nieuwe gastblog op Happy and healthy NL van een co-auteur van ons kookboek. We starten met een gastblog van De keuken van Martine met een heerlijk recept voor bloemkoolsoep!

De keuken van Martine

Martine startte in 2012 met haar foodblog De keuken van Martine. De laatste jaren heeft ze veel over voeding geleerd en is ze zelf ook heel erg anders gaan eten. Van een streng zoutarm dieet ging ze naar koolhydraatbeperkte, gezonde voeding. “Mijn lijf en geest veranderden drastisch. In positieve zin!”.

De heerlijke bloemkoolsoep van Martine, wat heb je nodig?

  • 1 bloemkool
  • 50 ml + 1 el olijfolie
  • 1 – 1½  el kerrie
  • ½ tl witte peper
  • 2 tl zout
  • 1 liter water

Hoe maak je de bloemkoolsoep?

Verwijder de bladeren rondom de bloemkool en het onderste deel van de steel. Snijd de kool in dikke plakken en daarna in grove stukken. Doe deze in een braadslede. Giet er de 50 ml olijfolie overheen. Zorg dat de bloemkool overal bedekt is met de olie. Zet de bloemkool 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C. Schep halverwege even om.

Doe de eetlepel olijfolie in een grote kookpan en verwarm de olie. Voeg nu de kerrie toe en bak deze 2 minuten op laag vuur. Vervolgens kan de geroosterde bloemkool erbij, samen met het zout en de peper. Voeg nu het water toe en breng aan de kook. Mix met een staafmixer de bloemkool zodat een stevige soep ontstaat.

Tips bij deze heerlijke bloemkoolsoep!

Tip van Martine: Garneer de soep met snippers zalm of blokjes (gerookte) kipfilet.

Tip van Nanou/Happy and Healthy: Ook heerlijk met wat extra kurkuma, knoflook, gember en/of Chiliflakes. Garneren met hennep- of sesamzaad voor de vega(n)s onder ons.

Enjoy!

Gastblog Natuurlijk samen koken - Bloemkoolsoep van Martine* Fotocredit bloemkoolsoep: Martine van den Brink

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram