Hans Halveert, Boekreview

Hans halveert – dieetboek light, boekreview

Goede voornemens? Afvallen? Hans halveert geeft inspi!

Heb jij net als velen het goede voornemen om in januari (weer) te gaan (beginnen met) afvallen? Dan geef ik je nu alvast enkele tips:

  • ga niet voor het afvallen, maar kies bewust voor een nieuwe levensstijl!
  • begin niet in januari, maar begin vandaag nog!
  • lees Hans halveert voor inspiratie en tips :-)

Hans halveert, wie is dat?

Wie is Hans eigenlijk? Hans van der Beek was volgens eigen zeggen een dikke, kettingrokende, bewegingsloze mid-veertiger met een grote dorst bovendien. En hij ging helemaal ‘op de gezonde toer’. Lifestyle coach Ralph Moorman nam hem aan het handje mee op weg naar een gezond en wat langer leven. Over de avonturen van Hans hebben ze samen columns geschreven die gebundeld zijn in dit boekje.

Hans halveert leest lekker weg!

Het is een dieetboek light, volgens Ralph zelf. En dat klopt. Deze bundeling humoristische en persoonlijke columns is inderdaad een kruising tussen van alles en nog wat. Het boek staat vol met ervaringen van Hans die voor velen herkenbaar zijn. Verder veel dieet adviezen en tips van Ralph. En vol herkenbare dilemma’s van Hans. Kortom het leest lekker weg en is ook heel bruikbaar. Ben jij op weg naar een nieuwe levensstijl? Dan zul je je vast af en toe herkennen in Hans. Die vol goede moed aan het afval avontuur begint, maar ook af en toe zijn moeilijke momenten heeft. En bijvoorbeeld maar moeilijk afscheid kan nemen van zijn geliefde loempiasaus ;-)
Ralph geeft praktisch advies en geeft alternatieven voor de in het verleden wat slechtere keuzes van Hans. En ja, dit zijn alternatieven die ook bij Hans in de smaak zijn gevallen!

Hans halveert, conclusie

Fijn boek voor iedereen die af en toe worstelt met het maken van gezonde keuzes. En die gewoon af en toe een lekker biertje wil nemen. Ralph houdt rekening met haalbare stappen en is zeker niet te belerend. Leuk om tijdens de kersvakantie te lezen. Heb je gelijk inspi om ook dan de balans op te zoeken. Het is namelijk geen dieet, maar een keuze. En genieten mag!

Nieuwsgierig?

Bestel nu Hans halveert via mijn link bij Bol.com als cadeautje voor jezelf of voor een ander. Enjoy!

Hulp nodig?

Kom je er niet uit met je nieuwe levensstijl? Heb je van alles geprobeerd? Ik kan ook jou op weg helpen naar een happy and healthy lifestyle. Samen kijken we naar jouw doel en brengen we in kaart hoe je jouw doel vervolgens gaat bereiken. Belangrijk is dat dit op een gezonde manier gebeurt. En dat je happy blijft natuurlijk! Die kilo’s komen dan vanzelf ook goed! Meer weten? Neem contact met mij op!

Hans halveert - dieetboek light,  boekreview

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram
Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.