Boekreview Havermoutje Kookboek

Boekreview Havermoutje – 70 recepten met… juist: havermout!

Het is alweer even geleden dat ik een review plaatste. Maar ik heb inmiddels alweer een stapel prachtige boeken voor een review klaar staan. Om te beginnen met Havermoutje. Een prachtig ‘koffietafel’ boek met… je raadt het al, heel veel recepten met havermout. Het boek bevat naast uitleg over havermout en 70 havermoutrecepten vooral ook veel mooie foto’s. Heerlijk om door te bladeren. Ik vind het echt een fijn boek.

Havermoutje, een heel boek over havermout?!?

Nou ben ik ook een groot fan van verschillende oats en andere dingen die je kan maken met havermout of variaties zoals boekweit of amaranth. Dus veel variaties heb ik al eens geprobeerd. Maar Pascalle en Mathijs van Havermoutje hebben in dit boek echt een prachtige verzameling bij elkaar gebracht waar iedere foody nog mee vooruit kan. En heb jij nog helemaal niet zo veel ervaring met het gebruik van havermout? Dan is dit boek zeker een must.

Nu denk je misschien dat het gaat vervelen, maar er zijn zoveel mogelijkheden. En dit boek geeft het bewijs en wel op een prachtige manier. Ik hou van de styling, beetje Scandinavisch koel met veel wit. Strak en toch uitnodigend. Vol prachtige foto’s! Ik ga zeker een paar recepten uitproberen. Er staan een aantal bijzondere hartige recepten in, die er op die mooie foto’s ook watertandend lekker uit zien. Er zijn wel best veel recepten met kaas viel mij op, dus dat wordt voor mij (ik eet geen kaas) en voor de vegans onder ons even puzzelen op een alternatief :-) Maar met of zonder kaas, genoeg keus en variatie. Ik wil in ieder geval de haverchips eens proberen. Wellicht kan ik daar ook een rauwe variant van maken :-)
Kortom, genoeg inspiratie om lekker te gaan kokkerellen, leuk!

Instagram, een bron van inspiratie!

Ik ga ervan uit dat Pascalle en Mathijs ook heel trots zijn op het geweldige boek. Dat uiteindelijk een onverwacht gevolg is van hun prachtige Istagram account. Fantastisch toch!

Ben jij een enorme foodie en heb jij nog geen instagram account? Maak er snel een aan en volg Havermoutje en Happy and healthy nl voor dagelijkse inspiratie!

Happy and healthy overnight oats

Nu meteen inspi nodig? Check het Happy and healthy recept voor overnight oats:

Ook genieten van Havermoutje?

Nieuwsgierig en zin in havermout? Bestel Havermoutje dan snel bij Bol.com. Ook erg leuk als cadeau!

Boekreview Havermoutje kookboek

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram