Chicks Love Food

Chicks love food! kookboek, boekreview

Het is weer tijd voor een boekreview! En deze een die het goed doet in de top 10 moderne kookboeken. De meiden van het populaire blog ‘Chickslovefood‘ hebben dit jaar op 3 september hun eerste boek uitgebracht. Super gaaf voor ze!

Chick love food, 5 or less kookboek

Wat maakt het kookboek van Chick love food bijzonder tussen het overschot aan kookboeken tegenwoordig? De Chicks hebben voor alle recepten in dit boek een mooi uitgangspunt genomen. Namelijk hun eigen rubriek ’5 or less’! Alle gerechten zijn te maken met maximaal 5 ingrediënten en gaan uit van gemak. Iedereen moet ze kunnen maken. En dat spreekt veel mensen natuurlijk aan. Al ben je nog zo een keukenprinces, soms is het fijn om na een drukke dag even snel zonder al te veel poespas een lekker gerecht in elkaar te draaien. En ben je eigenlijk helemaal niet zo van het koken, maar wil je wel lekker en gezond eten? Dan zijn deze recepten makkelijk te volgen. De chicks geven met hun boek iedereen weer lekker veel inspiratie.

De chicks worden blij van lekker, gezond en makkelijk eten. En kijken naar wat haalbaar is. Niet alle gerechten zijn daarom gemaakt met alleen biologische producten. En de gerechten zijn ook niet allemaal 100% vegetarisch of veganistisch. Maar ze zijn wel vaak makkelijk aan te passen naar ieder zijn eigen wensen. Het Chicks love food, 5 or less kookboek is daarmee geschikt voor een hele brede doelgroep en dat verklaard mede het succes.

Chicks love food kookboek, een lust voor het oog

Naast de praktische kant van de recepten, ziet het er ook gewoon smakelijk uit. Het boek heeft een moderne vormgeving en je wordt meegenomen in het enthousiasme van de chicks, Nina en Elise! Veel wit, fijne foto’s, mooie lettertypes en lekker aansprekend geschreven. Het is daarmee zeker een mooie aanvulling of hun blog.

Conclusie Chick loves food kookboek

Ben jij op zoek naar achtergrond informatie over voeding, dan kun je misschien beter kiezen voor een boek van Rineke Dijkinga of bijvoorbeeld Ralph Moorman. Maar ben jij fan van blogs a la Chicks love food? En/of hou jij van makkelijke recepten, dan is het dit boek zeker iets voor jou. Heerlijk om met een kopje thee mee op de bank te kruipen op een herfstige dag! En ook leuk om cadeau te geven. Ik werd er in ieder geval happy van!

Nieuwsgierig?

Bestel nu het Chicks love food kookboek via mijn link bij Bol.com als cadeautje voor jezelf of voor een ander. En help happy and healthy hier ook meteen een beetje bij :-)

boekreview chicks love food

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram