Slowjuice Lancering Winactie Vierkant 300

Recept Super slow juice lancering Natuurlijk samen koken!

Wat een feest was het 14 november bij de lancering van Natuurlijk samen koken! En hoe bijzonder ook dat het ons lancerings feestje was, terwijl de eerste druk eigenlijk al uitverkocht was. Meer dan 300 (moeilijk om de tel bij te houden!) mensen zijn langsgekomen in Gouda voor de lancering van Natuurlijk samen koken, echt bizar! Om alle auteurs live te zien en vooral ook om te proeven, te lachen, te ruiken, kennis op te doen, leniger te worden (yoga!) en vooral te genieten!

Raden Super slow juice ingrediënten, niet zo easy!

Bij de Happy and healthy stand waren er velen die een poging deden om te raden wat er in het lekkere vers geperste slowjuice sapje zat. En wat is proeven toch persoonlijk, leuk en voor de meesten ook lastig! De een was er van overtuigd dat het hoofdingrediënt kaki was, de andere banaan. Weer anderen wisten zeker dat er mango in het sapje zat. En iedereen proefde als eerste wat anders. En ook ‘wat er overduidelijk’ in zat, was voor iedereen anders. “Ja komkommer!”. “Nee, ik denk echt peper”. “Oh ja? Nee joh, ik proef overduidelijk abrikozen! Ja ik weet het zeker!” :-)

Wat een mooie oefening blijft het toch. Ik blijf het zeggen, ook met koken, blijf altijd proeven! En ga af op je eigen smaak en gebruik vooral al je zintuigen. Kijk naar je eten, ruik er aan, luister als je wilt en proef van iedereen millimeter van je hap of slok. En neem de tijd.

Slow juice: smaak en raad test, Hurom sapbeker winactie, lancering Natuurlijk samen komen op 14 november te Gouda

Super slow juice, wat heb je nodig?

Wat zat er nu toch precies in het mysterieuze sapje? Hieronder de ingrediënten van de Super slow juice op een rij. Ik heb het jullie ook wel een beetje lastig gemaakt, door maar liefst 8 (!) ingrediënten in de juice te verwerken.  En nee, geen mango, kaki, peper of abrikoos ;-)

Dit zijn de ingrediënten, in volgorde van hoeveelheid (meest naar minst):

  • wortel
  • peer
  • appel
  • komkommer
  • bleekselderij
  • limoen
  • kurkuma
  • gember

De gember zorgt voor dat extra beetje pit! Gember en kurkuma wortels kun je goed verwerken in een slowjuicer. En hierdoor  prima door je slow juice heen doen. Ze  geven in deze periode extra warmte. Daarnaast is kurkuma is ontstekingsremmend, dus goed tegen heel veel kwaaltjes. En fijn voor wat extra weerstand in deze koude en natte tijd van het jaar.

Slow juice winactie lancering Natuurlijk samen koken 14 november 2015

Super slow juice, hoe maak je het?

Niet heel moeilijk. Je wast je producten goed af. Je snijdt in zulke stukken dat ze in jouw slowjuicer passen. En je gaat gewoon lekker juicen! Wissel de hardere ingrediënten af met de zachtere. En drink  je juice liefst zo snel mogelijk na het juicen op. Neem je je juice mee naar werk of school of drink je het niet meteen, bewaar het dan in een afgesloten glazen fles of pot. En uiteraard in de koelkast of koeltas.

Winnaar Super slow juice!

Heel veel mensen hebben meegedaan met de raad en smaak test. Het was dan ook een klus om alle resultaten te bekijken en te bepalen wie er gewonnen heeft. Er was niemand die de ingrediënten van de slow juice allemaal goed had. Maar er is uiteraard een winnaar. ROELIE SEINEN kwam heel dicht in de buurt! Jouw Super slow juice cadeau komt zo snel mogelijk jouw kant op ! (zie mijn mailtje).

Hurom Re-bottle fles cadeau!

Je wint een super fijne HUROM RE-BOTTLE! Een glazen fles waarin je al jouw sapjes kan meenemen en bewaren. Dus nooit meer onderweg kant en klare sapjes kopen bij de supermarkt in verkeerde plastic flessen. Voortaan neem je jouw eigen gemaakte sapje lekker mee naar werk of de (sport)school. Met de bijgeleverde stift kun je op de fles schrijven wanneer je jouw sap gemaakt hebt en wat er in zit. Nice!

Meer slow juice inspiratie?

Ben je ook zo een fan van juicen? En heb je ook een slowjuicer of wil je een slowjuicer gaan gebruiken? Volg naast Happy and healthy ook Hurom op Facebook voor meer inspiratie:

Slow juice winactie : Hurom re-bottle, prachtige glazen fles voor al jouw slowjuices!

 

Nog geen slowjuicer?

Je maakt op dit moment nog steeds kans op een gloednieuwe Hurom Slowjuicer, het retro model Chef. Happy and healthy nl mag namens Natuurlijk samen koken maar liefst 2 slowjuicers weggeven! Slowjuice.nl heeft namens Hurom Benelux 2 prachtige slowjuicers ter ere van de lancering van Natuurlijk samen koken beschikbaar gesteld. En wel het gloednieuwe model Chef ter waarde van E439,- Wow! Hoe cool is dat! Dat is nog een een leuk Sinterklaas cadeau!

Wil je meer advies over slowjuicers, stuur mij dan gerust een mailtje of reageer hieronder.

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram
Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *