Gezond Eten Magazine

Gezond eten magazine – review

Gezond eten magazine volgens de makers

Volgens de makers is Gezond eten “hét magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te hoeven leveren. Want plezier haal je uit koken, en vooral ook uit eten. Gezond eten laat zien dat lekker en gezond elkaar niet hoeven uit te sluiten als het op eten aankomt. De lekkerste en gezondste recepten afgewisseld met leuke verhalen en weetjes.“. Klinkt heerlijk, toch?

Gezond eten magazine, tijd voor een review

Je ziet de hashtag #gezondeten steeds meer voorbij komen. Iedereen is er mee bezig, nou ja bijna iedereen. Ik in ieder geval wel en ik hoop mijn lezers ook. Goed om te zien dat er ook steeds meer aandacht wordt besteed aan lekkere en gezonde voeding in tijdschriften. Denk aan de zeer populaire Happi food special van Happinez, maar ook aan dedicated magazines zoals Gezond eten magazine.

Het tijdschrift staat vol lekkere recepten en mooie food foto’s. En heeft iets weg van een luxere versie van de tijdschrijften die je bij de supermarkten kunt krijgen, zoals de Lekker weten van Ekoplaza of de Allerhande van Albert Heijn.

Meerwaarde van het Gezond eten magazine is de hoeveelheid en diversiteit aan artikelen, zowel korte ‘prikbord’ berichten, snelle internet tips alsmede de langere items. Dit zijn de meer uitgebreide artikelen, met diepgaande informatie over wisselende onderwerpen. Wel allemaal met een link naar gezonde voeding natuurlijk. In het novembernummer van dit jaar bijvoorbeeld meer over huis, tuin en keukensuperfoods, vitamine E en emotie eten. En veel lekkere en gezonde recepten. Dit alles voorzien van fijne foto’s.

Gezond eten magazine, conclusie

Lekker blad, vol inspiratie en achtergrond informatie. Het blad is gericht op een brede doelgroep, dus gaat niet alleen over bijvoorbeeld natuurvoeding, vegan of vegetarisch koken. Maar het leest lekker weg en iedereen kan per nummer weer nieuwe inspiratie opdoen en meepikken wat hem aanspreekt. Lekker magazine dus.
Gezond eten magazine review

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *