Koninklijke Smoothie

Koninklijke smoothie, hmmmmm!

Voor het eerst een Koningsdag! Ik moet er eigenlijk nog een beetje aan wennen. Ook aan de datum, 30 april zit toch vastgeroest in mijn systeem. Ik had ‘m dan ook bijna gemist haha. Hoe dan ook vandaag in de stemming gekomen met een Koninklijke smoothie: Koninklijke smoothie hmmmm

Oranje Boven Smoothie, wat zit er in?

Uiteraard veel biologische wortels! Deze heb ik door mijn juicer gegooid. En daarna in de blender met heerlijk vers sinaasappelsap, zelfs geperst, en deze keer stukjes meloen. Gebruik wat jij lekker vindt. Deze smoothie is ook lekker met goji bessen, aardbei, stukje bleekselderij, appel, peer. Noem maar op. Uiteraard kun je ook een stronkje broccoli of een handje boerenkool of spinazie toevoegen.

In het kader van Koningsdag heb ik deze smoothie lekker oranje gehouden ;-) Deze keer heb ik dus alleen de meloen nog toegevoegd. Ook omdat mijn meloen echt op moest. Drie verschillende ingrediënten is mooi genoeg voor een heerlijke smaak en nog makkelijk te verteren.

Happy and healthy tip van de dag

Vergeet nooit om goed op je juice of smoothie te ‘kauwen’. Dit zodat je vertering goed op gang komt.Koninklijke smoothie!
Nou kan ik nog uren verder gaan over sapjes en zo, maar ik ga nu echt richting de vrijmarkt! Op zoek naar leuke props voor de food foto’s. Dus zo op naar muziek, vrijmarkten en gezelligheid!

Proost & Happy hunting!

Follow my blog with Bloglovin

Interessant? Deel dit bericht van Happy and healthy:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Volg Happy and healthy op jouw favo social kanaal:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestrssinstagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *